dissabte, 11 de juliol del 2009

5è dia: tèxtil, mullader i caça furtiva desafortunada

Ahir no vam poder actualitzar perquè vam passar tot el dia fora i vam arribar molt tard després del concert a Manlleu. Pel matí, la majoria ens vam aixecar cansats de la nit anterior pel vici que ens provoquen les cartes, vam anar a fer una visita guiada al Museu Industrial del Ter on vam veure el funcionament de les turbines de la fàbrica i algunes reproduccions de màquines antigues.

Vam dinar menjar ecològic a l'embarcador del GDT i ens vam quedar descansant. A la tarda, vam anar amb piragües pel Ter i l'Àxel i el Marc C. es van ficar dins dels túnels que hi havia al lateral del riu on van trobar una rata gegant morta. Finalment, vam acabar tots ben molls i alguns es van banyar al riu, excepte la Rut, que anava amb impermeable.
Més tard, vam donar una volta per Manlleu i a la plaça major una noia jove, rossa, espectacular i d'uns 20 anys va passar per davant nostre mentre uns quants nois del grup li feien l'onada.
Ja de nit, vam quedar-nos als concerts de la festa major d'una barri de Manlleu i en Rambo va anar de caça, però no era una pressa fàcil i se li va escapar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada