dimarts, 14 de juliol del 2009

9è dia: despertador, camins que no són camins, marejos, gana i un bon espant

Una estava prenent el sol a la piscina, l'altre fent un combat de taikondo amb uns immigrants i l'altre fent una partida de poker apostant-se tot el què tenia. De cop i volta, totes les històries han convergit a un punt on una moto, que feia molt soroll, els estava apunt d'atropellar. Què passava? Estaven somiant? Doncs sí! Tot i que al obrir els ulls -en comptes de moto- tots s'han topat amb una desbrossadora a mans d'en Miki com a despertador.

Després d'esmorzar, mentre alguns encara somiaven amb motos i coses rares, hem començat la ruta per desbrossar el camí entre St Bartomeu del Grau i la Riera del Sorreigs. Hem començat molt bé: un primer grup trencava branques d'arbres i romagueres amb podalls, destrals i rasclets i, seguidament, venien les dues desbrossadores per obrir el camí.
Tot ha anat molt bé fins que... la Berta, la Nayana, la Miriam i l'Adrià han desaparegut del mapa. Aquí s'ha iniciat una cerca i captura de les fugitives pel mig de la muntanya i pels tallafocs de les línies d'alta tensió fins que, finalment, en Xevi les ha trobat. A més a més, teníem gana i hem decidit desviar-nos del camí per anar a buscar una pista on podia arribar la furgoneta. Allà, en Nil s'ha marejat i l'hem hagut d'ajudar arribar a la furgoneta perquè no podia més. Nil, et trobem molt a faltar i esperem que et recuperis! T'estem esperant!

PD: com que no hi ets tu i l'Andreu és al metge ja no té gràcia fer bivac (el farem demà)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada