dimecres, 14 de juliol del 2010

10è dia


Molt bones a tothom, sabem que és tard, però ens ho passem tant bé que no hem tingut temps d'actualitzar el dia!! :D

El 10è dia teníem la inenció de llevar-nos a les 7, però ens vam acabar despertant a les 7.40, quina sooooon! Vam dividir-nos en els tres grups, alguns vam marxar amb la furgoneta i d'altres ens vam haver d'esperar quasi una hora! Però afortunadament vàrem treballar menys que els altres senyalitzant el camí, ja que es van patejar més quilòmetres.

Finalment ens vam trobar tots junts a Roda per dinar. On van haver-hi múltiples petits accidents: dormir la migdiada sobre i trepitjar merda de gos, banyar-se per alleujar la calor a una font pública, fer-se un tall "profund" al dit netjant una navalla... En resum una tarda distreta!!

Per rematar el dia la "bomba" (aviso és ironia jaja): visita a l'Esquerda, unes restes arqueològiques. Voleu un altre resum? Doncs senzillament, tots fèiem esforços per aguantar els ulls oberts i no dormir-nos davant de la guia, acabem de sortir d'un dia molt cansat i acalorat!! Però no us podem negar que l'estudi d'ossos ens va despertar una miqueta, era realment interessant.

Just després d'aquesta visita, vàrem poder recarregar piles amb unes galetes com no..... GOURMET!! Aquest pas retirarem al propietari, s'està forrant amb nosaltres!! jaja S'ha de dir que tots els seus productes són molt bons!!! :D (encara que amb les llaunes de tonyina s'hi van lluir fent-les, tot un espectacle digne dels grans circs per poder-la obrir!!! jajaja)

Per acabar el dia i poder agafar el llit a gust, vam acabar d'esgotar-nos jugant tots junts al joc del petó. Realment molt divertit, potser pel nom sembla un joc plàcid i calmadet, però us assegurem que semblava més una batalla campal que no pas un joc tranquil·let. No us amoïneu, ja us ho explicarem el diumenge!! jajaja



Pares, mares, amics, amigues, novios, novies, etc... No us preocupeu per res, us podem ben prometre que ens ho estem passant d'allò més bé!!

Salut i records!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada