divendres, 9 de juliol del 2010

El quart dia, descans a Manlleu!!... Descans??

Jornada de descans al Camp de Treball.
Ens hem llevat dora encara que avui no hem anat a treballar. Hem agafat un tren que ens ha portat fins a l'estació de Manlleu i primer de tot hem anat a visitar el Museu Industrial de Manlleu. Durant la visita hem aprés el funcionament de les colònies industrials i detalls sobre l'època. Concluida la visita ens hem dirigit fins l'embarcador del Ter ( gestionat pel GDT ) i allà la Imaculada ens ha preparat el dinar amb els seus ajudants tot fet amb productes ecològics de la zona.
Feta la migdiada ens hem dividit en dos grups: uns han anat a fer piraguisme al Ter i els altres han anat a l'hort comunitari ecològic.
Després de les activitats de tarda hem anat tots plegats a comprar el berenar i hem pogut escoltar el final del concert de la Tarabanda ( una banda formada per nens de l'Escola de Música de Manlleu ) . També hem asistis com a oients a una conferència de persones relacionades amb el món de l'esport.
A la nit mentres uns preparaven el sopar, els altres han estat inspirats i han començat a cantar i ballar varies cançons. Arrel d'això tots ens hem posat a dançar. A continuació us deixem un dels molts videos que hem fet:


Com podeu veure hem fet molt escandol i hi ha hagut veïns que s'han queixat i per aquest motiu hem anat a la vora del Ter a sopar. Després de sopar hem estat una volta per Manlleu fin que hem arribat a la zona on aviem de dormir a l'aire lliure.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada