divendres, 9 de juliol del 2010


Un dia complet

Després d'una nit molt animada, ens hem llevat gràcies als flaixos del Miki. Hem hagut de treure el Pau del llit tot estirant-lo. L'esmorzar ha estat ràpid i senzill. Al principi el temps no ha animat gaire (feia mooolta xafugor i núvol), més les poques hores dormides per culpa de l'escuderia Ferrari del Pau (roncs xD) i les contínues rialles, hem mostrat els primers signes d'esgotament. Tot posant-nos la motxilla a l'esquena i banyar-nos en AUTAN, hem començat fent camí cap al tren. hem estat esperant una estona mentre gaudíem del perfum natural (caca de vaca) de la plana de Vic. Un cop dins, ens hem portat un ensurt ja que el tren ha parat de cop. Però tant sols s'ha quedat en un ensurt.
Ens hem dividit en el rutinaris grups de treball. El grup de la Maira i el Toni, després de currar-s'ho molt, han aconseguit el seu gran desig, refrescar-se al riu. En canvi, el grup del Miki i la Trini, hem estat treballant de sol a sol . Hem anat caient mica en mica, però ens hem pogut recuperar a l'acollidora sombra d'un pont acompanyats d'unes galates. Ens hem retrobat amb l'altre grup i com que la unió fa la força, hem treballat excel·lentment amb poc temps complint els objectius prestablerts.
Gràcies a l'ajuda de les SÚPER GALETES del BON PREU hem pogut aguantar la gana fins a les 3.30, quan hem començat a anar cap a l'escola. A més d'un, gràcies a la calor del sol aplastant, ens hem motivat pel camí fent-lo més soportable, tot cantant: "ORGULLOSO DE ESTAR, ENTRE EL PROLETARIADO...". Aproximadament a les 5.00 ens hem posat a dinar afamadament desitjant anar a la piscina.
Com que som tan sumamanet guais, a la piscina no hem passat precisament desepercebuts tot cantant i practicant natació sincronitzada. Per uns instants hem sigut els reis del recinte.
Realment ha estat un dia rodó, però els següents ens agradaria que fossin millors!! :)
PD: Hem patit una importantíssima baixa al nostre fabulós grup, la Meri ( RECUPERAT AVIAT!).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada